Socis i sòcies

En aquest espai hi apareixen les persones, Companyies o Entitats associades a UNIMA Catalunya que han manifestat el seu desig d’aparèixer-hi públicament.

Si tu també hi vols sortir, només t’has d’associar i fer-nos-ho saber. Aquí hi trobaràs tota la informació i aquí el formulari.

Glòria Arrufat
ZIPIT COMPANY

Zipit Company és una Companyia de teatre de titelles creada el 2011 ubicada entre Tiana i Arenys de Mar. La companyia treballa per fer espectacles de titelles d’alta qualitat per transmetre històries màgiques d’aventures, emocions i sensacions per a tota la família.

+ Info

Clementina Kura-kura
EL GECKO CON BOTAS

Titellaire i artista visual originaria de Barcelona, però gran apassionada de conèixer món. La seva trajectòria professional ha girat al voltant del món de l’educació, però sempre en paral·lel a projectes artístics diversos.

+ Info

Jordi Pedrós
CAMPI QUI PUGUI

Formem Campi Qui Pugui el 2008 junt amb la Cristina Garcia, i durant aquests anys hem fet diferents obres: Blancaneus, Rats, la Rateta, Manneken’s Piss, etc.

+ Info

Lindes Farré
Cia. DELIRI

Som en Gerard i la Lindes, fundadors de la Cia DeLiRi. Portem creant i produint els nostres propis espectacles familiars de petit i gran format des de fa més de 10 anys.

+ Info

Víctor Polo Nolla
XIP XAP

Xip Xap neix com a Companyia l’any 1983 a la ciutat de Lleida. El nostre treball sempre ha estat dirigit per a tots els públics, posant una especial atenció als infants.

+ Info

Elsa Lluch
KALI TEATRE

KALI TEATRE Elsa Lluch Kali Teatre sorgeix de la inquietud d’Elsa Lluch (titellaire, actriu i dramaturga) conscient que l’art és

+ Info

Néstor Navarro Salvany
LA PUNTUAL

Després d’una llarga estada a Mèxic, on participa de la companyia de teatre de la Universitat de Monterrey, s’adona que els escenaris on jugava de petit el criden de nou.

+ Info

FESTUC TEATRE

Es va fundar a Lleida l’any 2003 gràcies a les inquietuds artístiques de l’ Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols i amb l’interès de poder fer de la seva passió una forma de vida.

+ Info

Lídia Clua Serra
TACTILICUÄ

I tot va començar a Galícia, on acabant la carrera d’Educació Social començo a fer titelles amb Títeres Cachirulo. A partir d’aquest moment ja no puc parar, col·laborant amb diverses companyies i fundant la pròpia juntament amb Glòria Arrufat. Treballant arreu de la península i l’estranger per diversos festivals, biblioteques i teatres.

+ Info

Paula Casanova
LA PUPILA PRODUCCIONS

Paula Casanova López (Vilassar de Mar, 1988) estudia batxillerat artístic i posteriorment es forma com a mestra d’educació infantil i tècnica en intervenció educativo-terapèutica assistida amb animals.

+ Info

Joan Gispert i Elena Mesa
MICRO TROUPE

La companyia Micro Troupe neix l’any 2000. La mínima expressió de la ‘troupe’, ha anat creixent amb la incorporació d’un seguit de personatges, els titelles, que amb els seus petits somnis, il·lusions i neguits, ens han ajudat a fer-nos grans.

+ Info

Biel Porcel
BINIXIFLAT

BINIXIFLAT és una companyia professional de Teatre de titelles fundada per Biel Porcel a Mallorca i refundada a Arenys de Munt l’any 1985.

+ Info

FARRÉS BROTHERS I CIA

Farrés Brothers i Cia som una companyia de teatre que treballem amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades.

+ Info

Llibert Albiol i Carme Calvet
TITELLES BABI

Titelles Babi nasqué l’any 1959, format per Carme Calvet i Llibert Albiol. Durant els anys 1959-1979 es dediquen a crear espectacles amb la tècnica de titella de guant, fet que els proporciona la consideració de mestres d’aquest Art.

+ Info