ROCAMORA TEATRE / ESPAI ANIMACIONS
Carles Cañellas Viñolas

Marionetista professional des de 1976, degà dels titellaires de fil catalans, considerat per la crítica internacional com un dels millors i més hàbils marionetistes europeus, va crear Els Rocamora (ara Rocamora Teatre) el 1982.

Trajectòria

Carles Cañellas, marionetista professional des de 1976, degà dels titellaires de fil catalans, considerat per la crítica internacional com un dels millors i més hàbils marionetistes europeus, va crear Els Rocamora (ara Rocamora Teatre) el 1982.
 

Rocamora Teatre és una companyia dedicada integralment al Teatre de Titelles, Marionetes (fil) i Objectes. Els seus espectacles s’adrecen tant a públic infantil i familiar com a jove i adult.

Actuen i imparteixen cursos arreu, sent ben valorats internacionalment, tot havent rebut premis i distincions i participat en centenars de festivals de teatre, repartits per desenes de països de tot el món, i treballat fins en 6 idiomes.

Actualment és membre de la Junta d’UNIMA Catalunya, Conseller Internacional electe per UNIMA Federació Espanya, membre de la Comissió d’Estatuts d’UNIMA International i Soci d’Honor d’UNIMA Catalunya.

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES