Paula Casanova


Paula Casanova
Companyia La Pupila Produccions
Tel. 679516261
lapupilaproduccions@gmail.com
lapupilaproduccions.wixsite.com/misitio


 Trajectòria


Paula Casanova (Vilassar de Mar, 1988) descobreix el món dels titelles a l’escola, acompanyant la primera infància durant més d’una dècada. Hi queda captivada experimentant com els més menuts s’hi relacionen i la seva potència.

Des de llavors comença a investigar i crear, provant diferents tècniques i possibilitats… Li fascinen especialment el teatre d’objectes, l’ús de materials naturals per a la construcció de titelles de manipulació directa, el món de les miniatures i el teatre lambe lambe, així com l’ús de tots aquests recursos com a eina pedagògica i de transformació social. En aquestes troballesdescobreix possibilitats infinites de combinar cos, música, arts plàstiques i narrativa.

La Pupila Produccions comença a caminar el 2017, amb el desig de generar un espai de trobada entre artistes que es dediquen al teatre en miniatura lambe lambe i on promoure els seus espectacles, la investigació, creació i divulgació d’aquesta tècnica. Actualment impulsa el I Cicle Internacional de Teatre Lambe Lambe a Barcelona (2019-2020) i treballa en una investigació que duu per nom “Solcant mars, compartint mirades”, al voltant de l’arribada i el desenvolupament d’aquesta tècnica de teatre en miniatura a Catalunya.