Joan Reverté


Joan Reverté
Companyia L'Invisible Titelles
Tel. 646287914
invisibletitelles@gmail.com
www.invisibletitelles.ppcc.cat
Trajectòria


Des de molt petit a treballat en el món de les arts escèniques, començant com aprenent de tramoista fins a director. Va estudiar a L’Escola Municipal d’Art Dramàtic Josep Yxart (EMAD) de Tarragona, encara que amb el pas dels anys s’ha format de manera més autodidacta. Actualment en Joan combina la creació i la interpretació d’espectacles de la seva pròpia companyia “L’Invisible Titelles” 2008, amb la l’experimentació i construcció de titelles i altres objectes en el seu taller–estudi de Mont-roig del Camp.
La “Companyia de titelles L’Invisible” o “L’Invisible titelles” com li diu la gent neix l’any 2008 La tècnica que utilitza majoritàriament en els seus espectacles és la manipulació directa de titelles sobre taula. Al llarg de tots aquests anys han estat moltes les produccions de la companyia. Espectacles per públic infantil, familiar i obres per adults.
A “L’Invisible” es fan també espectacles per encàrrec i tallers de construcció de titelles per escoles, associacions d’AMPAS, casals … I des del nostre taller-estudi es construeixen per encàrrec qualsevol tipus titella, objectes de paper machè i màscares.