PELL_ULLS_COR DE LA MARIONETA Taller de creació de marionetes amb Juliana Notari

Estan obertes les inscripcions pel taller intensiu de creació de marionetes: 𝗣𝗘𝗟𝗟_𝗨𝗟𝗟𝗦_𝗖𝗢𝗥 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗢𝗡𝗘𝗧𝗔. Impartit per l’artista i titellaire brasilera Juliana Notari amb producció de La Pupila Produccions, en col·laboració amb l’Espai La Bayka i amb el suport d’Unima Catalunya.

El taller tindrà lloc els dies 6, 7, 13 i 14 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat (Espai La Bayka).

Places Limitades

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL TALLER AQUÍ:

https://lapupilaproduccions.wixsite.com/misitio/copia-de-tallers?lang=es

El taller és part de la commemoració – manifest dels 20 anys de Marionete Livre.

 

PELL_ULLS_COR DE LA MARIONETA

Taller de creació de marionetes amb Juliana Notari

 

Taller intensiu de creació de marionetes des de la connexió corporal, visceral i subjectiva amb una matèria escollida per a la composició de textura, dramatisme i gestualitat.

Per la Juliana Notari, l’elecció de les matèries que componen la construcció del titella defineix el moviment i l’existència de l’objecte animat. Artistes i educadores aprendran una manera inèdita i personal de construir titelles, així com una eina per a la creació artística i l’educació transformadora.

El pensament és espiral. Dins de tot procés creatiu passem moltes vegades pels mateixos punts, cada vegada amb una mirada i perspectiva diferents. Les diferents etapes del procés es barregen i es separen. És la incansable acció de morir i viure, d’observar i sentir el que és part i tot.

Les marionetes de Juliana Notari estan fetes amb automatèries, és a dir, elements vivencials, com roba, fulles, plantes, terres, fils, fibres o sang.

 

TEMPS I NECESSITATS

El TEMPS TOTAL del taller serà de 24 hores.

DATES: Dissabtes i diumenges

6,7,13 i 14 de novembre 2021

HORARI: de 11:00h a 14:00h i de 15:30 a 18:30h

PÚBLIC: 10 participants (artistes, educadores o persones interessades en la investigació escènica i visual)

ESPAI: Espai La Bayka

C/ Buenos Aires, 19 baixos 2 (Hospitalet de Llobregat)

 

 

PREUS

250€ per persona (materials inclosos)

230€ per persona – per a sòcies d’Unima Catalunya

1 beca per a persones amb baixos recursos

INSCRIPCIONS: lapupilaproduccions@gmail.com   I   679 51 62 61

 

JULIANA NOTARI

Artista brasilera, titellaire, directora, pedagoga i performer. Té fascinació pels ulls i les mans de la gent. Pot observar durant dies el camí que les formigues fan a les parets.

Des de fa 20 anys es dedica a l’art de la marioneta i les seves possibilitats de fusió i de construcció. Des de l’elecció de la matèria fins a la composició de la gestualitat i els detalls mínims, passa per totes les etapes de la creació d’una obra.

Treballa per a la difusió del titella contemporània i ha presentat seus espectacles i pedagogia arreu del món, especialment a Mèxic, Argentina, Colòmbia, Bolívia, Letònia, Korea, Portugal, República Txeca, Itàlia, Suïssa, França i Espanya, entre altres països.

El 2021-2022 realitza el projecte “20 anys de Marionete Livre – Commemoració i Manifest”

La Marionete Livre és un moviment nòmada que la Juliana Notari defensa i difon en aquests 20 anys de trajectòria a través de les seves obres marionetesques i els seus processos pedagògics d’intercanvi de coneixements i experiències pel món.