CURSOS DE TITELLES a La Puntual ÚLTIMES PLACES!!

Bon dia companyes i companys titellaires,

El proper 4 d’octubre a LA PUNTUAL organitzem 3 Cursos de Titelles molt interessants tant pels que encara no s’han iniciat, com pels que tot just comencen i fins per qui vulgui perfeccionar la manipulació o donar un impuls a la creació d’espectacles. I els socis d’UNIMA CATALUNYA teniu un 25% de descompte en el preu de la inscripció i una entrada gratuïta per a veure els espectacles del 16è Festival Internacional de Putxinel·lis.

Els Cursos estan basats en la tècnica dels Titelles de Guant:

  • 1er Curs: “Construcció del titella”, l’impartirem els dies 4, 5, 6 i 7 d’octubre.
  • 2on Curs: “El titella: Iniciació a la manipulació”, del 18 al 20 d’octubre.
  • 3er Curs: “El titella II: Manipulació i Dramatúrgia”, del 25 al 27 d’octubre.

 

La Puntual ofereix des de fa anys cursos especialitzats en la manipulació, la interpretació i la dramatúrgia amb titelles, sempre dirigits per titellaires professionals en actiu.

Els Cursos s’han programat amb la intenció de proposar un itinerari d’aprenentatgeEn tres setmanes es podran assolir uns coneixements suficients per engegar un projecte artístic i/o educatiu amb titelles de guant i poder aplicar-los als vostres projectes professionals o personals. Es poden cursar per separat o en packs.  A més, s’han programat coincidint amb el 16è Festival Internacional de Putxinel·lis – La Puntual i comptarem amb la col·laboració d’alguna de les titellaires participants.  Trobareu tota la informació a la nostra web https://www.lapuntual.info/lapuntual/cursos/

 

US ADJUMTEM EL DOSSIER AMB TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

Si hi esteu interessats, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant aquest e-mail coordinacio@lapuntual.info o bé trucant-nos al telèfon 695.260.446

Estarem encantats d’ajudar-vos en el que calgui.

 

D’altra banda, també us demanem que en feu difusió i agrairem molt que ens recomaneu a persones que creieu que hi puguin estar interessades.

Ah! No oblideu que els socis d’UNIMA CATALUNYA tenen un 25% de descompte en el preu de la inscripció i una entrada gratuïta per a veure els espectacles del 16è Festival Internacional de Putxinel·lis.

 

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Una abraçada i ens veiem al teatre!