Celebrat el Congrés Federal a Ciudad Real

Una delegació d’UNIMA Catalunya composta per l’Eudald Ferré i en Carles Cañellas, ambdós membres de la Junta, ha assistit al Congrés Federal celebrat a Ciudad Real del 29 al 31 d’octubre 2021. Podeu veure tota la informació del Congrés i els seus continguts aquí: https://www.unima.es/un-congreso-para-la-convivencia/

Allà han coincidit amb dos socis més d’UNIMA Catalunya: en Toni Rumbau, “cronista oficial” i la Mina Trapp, que com en Carles és Consellera Internacional d’UNIMA Federació Espanya.

Ha estat un programa d’activitats dens, homenatge a Francisco Nieva. A destacar l’exposició comissariada per José Pedreira i titulada Teatro del Privado Horror amb nombroses reproduccions de dibuixos d’aquest polifacètic autor i dramaturg.

Dues interessants ponències, una intitulada Tradición y vanguardia en el teatro de títeres que fou impartida per en Luis Zornoza Boy, escultor, director artístic i fundador de la Cia. La Siesta Teatro. I l’altra Teatro Furioso de Francisco Nieva impartida per José Pedreira, actor, pintor i dramaturg.

Aproximadament una cinquantena de persones es van inscriure al Congrés i més d’una trentena van assistir a l’Assemblea General convocada pel Comitè de Gestió d’UNIMA Federación España. La reunió va discórrer àgilment i sense massa discussions, aprovant-se tots els punts de l’Ordre del Dia.

Molt interessant va ser la intervenció de Walter Broggini i Claire Duchez sengles representants d’UNIMA Itàlia i de la THEMAA francesa. Ambdós van explicar la situació actual del moviment titellaire en els seus països i van presentar públicament la proposta, ja debatuda prèviament en reunions en línia, de crear un canal fluid de contacte entre les tres associacions, per compartir experiències i problemàtiques comunes. Els encarregats de mantenir el contacte com a representats dels titellaires de l’Estat espanyol són Carles Cañellas, Adolfo Ayuso, Juan Luis Clavijo i Mina Trapp, els quatre Consellers Internacionals d’UNIMA Federación España.

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

Últimes notícies Unima