Glòria Arrufat  


Glòria Arrufat
Companyia Zipit Company
Tel. 636 16 83 37
gloriaarrufatc@gmail.com
www.zipitcompany.com
Trajectòria


Zipit Company és una Companyia de teatre de titelles creada el 2011 ubicada entre Tiana i Arenys de Mar. La companyia treballa per fer espectacles de titelles d’alta qualitat per transmetre històries màgiques d’aventures, emocions i sensacions per a tota la família.

Som la Glòria Arrufat, la Paulette San Martín i l’Ivo G. Suñé, som joves i amb una bona trajectòria artística com a titellaires i moltes més disciplines que fa que ens complementem molt bé, ja que cadascun de nosaltres té diferents especialitats: interpretació, creació, vestuari i estètica, escenografia, construcció de titelles, il·luminació i so.

ZiPit Company crea espectacles construint els propis titelles, escenografia i vestuari, amb una acuradíssima estètica i una gran qualitat en la manipulació d’aquests.

Els nostres espectacles són visuals i no tenen text, es caracteritzen per un llenguatge visual i plàstic on la música pren una gran importància per narrar el fil dramatúrgic. És per tot això que ens projectem nacional i internacionalment (Ja hem estat a Israel, França, Mèxic i Suïssa).

Actualment la Glòria és membre de la Junta d’Unima Catalunya.