La Titellada 2024

Ja ha passat un any sencer des de la última Titellada i ara toca gaudir de la següent. La 19ª Mostra de Titelles de Les Roquetes ja és aquí, plena d’activitats, d’espectacles, exposicions, xerrada, cercavila, taller i l’homenatge a la companyia de l’any «Sebastià Vergés», tres generacions fent cultura amb els titelles.
 
El cartell d’enguany, com ve sent habitual, és una col·laboració d’alguna persona destacada en el món de les arts visuals. Aquest any tenim la imatge de la Sheila Quero, professora d’arts visuals i plàstica de l’Institut Barri Besòs i membre del grup musical «Maruja Limón».
 
Esperem que pugueu participar i que us ho passeu d’allò més bé … i si feu difusió a les vostres xarxes, als vostres contactes, serem més persones gaudint d’aquest moment únic on la cultura i la participació ciutadana van de la mà amb els titelles.
 
Finalment, us volem convidar a la presentació que tindrà lloc a la biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella el proper dimarts 17 a les 18:00 h., on podrem ampliar la informació de la Titellada, tastar un número de titelles amb la Tamara García i brindar per l’ocasió.  

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

Últimes notícies Unima