Superat amb èxit el Congrés d’UNIMA Internacional en línia

El Congrés d’UNIMA Internacional, que ha tingut lloc del 19 al 23 d’abril 2021 i per primera vegada de forma telemàtica, ha estat un repte increïble per a la nostra Associació. Ha requerit un esforç i una preparació tècnica colossals, a més d’una gran despesa econòmica. Però ha valgut la pena!
Gràcies a totes les persones implicades, hem superat la prova amb èxit. Ha estat una lliçó pràctica, que ens ajudarà a establir els fonaments per a noves formes de comunicació i participació a nivell mundial, amb i entre els nostres membres. Recordem que la UNIMA està present a 90 països i que agrupa 7000 associats!
Prop de 200 persones han assistit al Congrés, procedents de 55 països, inclosos 9 països africans, 12 països americans, 10 països asiàtics i pacífics i 24 països europeus.

Al llarg d’aquests cinc dies, s’ha acomplert una agenda extensíssima, amb un ritme intensíssim, que de vegades causava estupefacció entre els participants, però que era la única manera d’acomplir els objectius previstos a l’Ordre del Dia. I així s’ha entès, perquè no hi havia alternativa possible.
Abans i després de les Sessions congressuals, hi havien les Sessions Obertes, on es van presentar projectes dins del FishingFresh i es van debatre nombroses propostes de les diverses Comissions.
En trobareu àmplia informació escrita i vídeos a la web d’UNIMA International.

Primer dia del Congrés – 19 d’abril de 2021.

L’Assemblea va aprovar en la primera votació, la celebració i la validesa d’un congrés digital excepcional, així com els presidents de sessions prèviament definits abans del Congrés – Manuel Moran i Pierre-Alain Rolle – i els secretaris del Congrés – Carles Cañellas i Roberta Colombo -.

Es van elegir 10 Consellers addicionals (6 dones i 4 homes):

  • Dadi Pudumjee – Índia
  • Nina Vogel – Brasil
  • Livija Kroflin – Croàcia
  • Manuel Moran – Estats Units
  • Katriina Andrianov – Finlàndia
  • Terence Tan – Singapur
  • Annette Dabs – Alemanya
  • Magali Chouinard – Canadà
  • Dmitri Carter – Estats Units
  • Kathy Foley – Estats Units

El Comitè Electoral va comptabilitzar 150 participants i 135 votants en el moment del recompte.

L’informe moral de la secretaria general Idoya Otegui i l’informe financer de la tresorera Lucile Bodson van ser aprovats per l’assemblea, que després va votar la descàrrega de l’actual comitè executiu sortint.

Dadi Pudumjee va ser nomenat President Honorífic d’UNIMA.

Segon dia del Congrés: 20 d’abril de 2021.

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

Últimes notícies Unima