5è Festival de Titelles del Moianès

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès, promogut, organitzat i coordinat per l’Espai Animacions (Centre d’Iniciatives Titellaires) de Calders, és l’únic de declarat àmbit comarcal al Principat. Consolidant-se com una atractiva cita anual del millor d’aquest gènere artístic. Programant activitats de tota mena i treballant des del primer dia per atreure l’interès i atenció de la població local i comarcal, així com dels mitjans de tot àmbit que, amb la difusió del Festival i llur programació, aporten visitants de la resta de la Comarca i d’arreu, interessats en gaudir del programa d’actes i de pas dels serveis locals i entorn del Moianès.

La 5a edició del Festival no es veurà afectada per les limitacions decretades per la Generalitat i el PROCICAT, més enllà de les mesures ja sabudes de distància, màscara, higiene i limitació de l’aforament dels espais.
Us aconsellem reservar prèviament les localitats quan això estigui previst, i arribar amb temps, per agafar lloc quan no hi hagi disponible la inscripció prèvia. Vegeu a la web del Festival, a la secció «Activitats Programades», les normes establertes per cada Ajuntament respecte els seus espais.
En cas de pluja i sempre que això sigui possible, l’actuació d’exterior es traslladarà a un espai cobert proper.

La 5a edició del Festival es desenvoluparà en clau de resistència i precaució per la crisi sanitària actual, durant divuit dies, de dijous 19 d’agost a diumenge 5 de setembre 2021, amb una o dues actuacions diàries -depenent de cada cas-, en sessions de tarda i vespre, desplaçant-se successivament per 9 de les 10 poblacions de la Comarca. Ratifiquem les 6 seus del 2020: Calders, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja, Castellcir, Castellterçol i Moià. I s’hi afegeixen: Collsuspina, l’Estany i Santa Maria d’Oló. Conformant així un Festival extraordinari tant per la durada, com per la gran quantitat d’activitats artístiques programades. I comptant amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i el Consorci del Moianès, així com dels Ajuntaments dels municipis participants. Un repte organitzatiu que acollim de nou amb molta il·lusió i amb gran satisfacció, vistos els excel·lents resultats obtinguts fins ara.
El programa augmenta el nombre d’activitats respecte la 4a edició, passant de 16 a 26. Dirigides als públics infantil, familiar, jove i adult. Presentem 23 espectacles de les tècniques de guant, objectes, tècniques mixtes, tija i fil, 1 petita exposició i 1 taller amb 2 rèpliques. Distribuïdes així: Castellterçol 4, Monistrol de Calders 4, Castellcir 3, Calders 4, Collsuspina 2, Sant Quirze Safaja 3, Moià 3, Santa Maria d’Oló 2 i l’Estany 1.

Descarregueu-vos el Programa del Festival en vertical

Aquí us esperem.

Salut i Titelles!
#laculturaéssegura