17a edició del Festival Internacional de Putxinel·lis del 7 al 30 d’octubre de 2022.

Del 7 d’octubre al 30 d’octubre de 2022 La Puntual organitza el seu renovat Festival Internacional de Putxinel·lis de Barcelona.

Titelles tradicionals de l’Índia Amar Singh Rator de Puran BhattPunchinelis de Luis Boy ZornozaMiniaturas de la Cia. Hugo e InésTeatre de Paper de la Cia. Rauxa són quatre espectacles que, així d’entrada, podrien mostrar l’amplitud de l’univers dels titelles. Però també poden ser, seguint el criteri d’Eugenio Navarro i Néstor Navarro –ànima i cos de la sala La Puntual de Barcelona–, un recorregut que ens transporta de la tradició fins a la modernitat d’aquest art escènic ancestral. És amb aquesta intenció, precisament, que han convidat aquests titellaires d’excepció provinents dels quatre punts cardinals del planeta per formar part del 17è Festival Internacional de Putxinel·lis de Barcelona, que es desenvoluparà a l’únic teatre de titelles amb programació estable de la ciutat del 7 al 30 d’octubre.

Amb aquest cartell de luxe: des de Catalunya, on la tradició titellaire clava les arrels a l’edat mitjana i La Puntual en manté ben viva la flama, ens proposen aquest any fer un viatge des de les arrels mil·lenàries d’aquest art fins a les propostes més noves que ens en mostren el futur.

I quan s’abaixi el teló, atenció, perquè el Festival continua rodant amb col·loquis postfunció amb els artistes convidats, tallers de titelles per a infants i un curs impartit per Inés Pasic i Hugo Suárez on els dos grans mestres i creadors dels titelles corporals ens descobriran titelles amagades en racons del nostre cos, utilitzarem la gramàtica del gest, el poema visual, la mímica aplicada als titelles i crearem escenes amb titelles corporals.

 

Els socis d’UNIMA gaudiran de preus especials.

Tota la informació AQUÍ

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

Últimes notícies Unima